Onze Sportbrillen


 

 

                        

 

 

 

                        Rudy Project

 

Waar moet de sportbril aan voldoen? De sportbril op sterkte is geen luxe maar voor de echte sporter een noodzaak. Een sportbril beschermt de ogen niet alleen tegen de zon, maar ook tegen wind, vliegjes en stof. Bovendien moet de sportbril onder alle weersomstandigheden zijn werk kunnen doen en is het praktischer als u de glazen van de bril kunt wisselen. De glazen van een sportbril zijn gemaakt van onbreekbaar kunststof (trivex of polycarbonaat). Bij een eventuele valpartij kunnen ze dus nooit versplinteren en uw ogen beschadigen.

Wat een Rudy Project sport zonnebril uniek maakt, is dat elk model van Rudy Project op sterkte leverbaar is. Topmodellen zoals de Rydon, Noyz, Agon en Stratofly zijn ontworpen voor meerdere sporten en zowel met een insert als met RX sportglazen op sterkte te bestellen. Rudy project is daarmee de leading in het leveren van sportbrillen op sterkte. Ons assortiment Rudy Project sportzonnebrillen is zorgvuldig samengesteld met de beste modellen uit hun collectie

 

 

VENT-CONTROLLER

Geen nevel meer, alleen een kristalhelder zicht. Onze ontluchtingsregelaar is ontworpen om de luchtstroom aan te passen om thermische schokken te verminderen en damp te voorkomen en een perfect zicht en comfortabele ventilatie te garanderen. 

Impact Anti-chock

27% van alle oogletsels komt voort uit sportongelukken. 40% daarvan betreft kinderen onder de 15 jaar die een gewone bril of contactlenzen dragen. Veel van deze blessures zijn te voorkomen door een aangepaste bril te dragen.

Watersport

Een panoramisch masker vergroot het gezichtsveld met 30%. Een transparant gelaatsdeel in silicone verhoogt de lichtinval bij grote dieptes. Een klein volume is aangeraden om lucht te sparen bij het vrij duiken om nutteloos zuurstof verbruik te vermijden ter compensatie van de dieptedruk verschil. Alle zwembrillen kunnen ook plano geleverd worden en op sterkte