OPTIEK SIERENS

Fietsbrillen Rudy Project

Waar moet de sportbril aan voldoen? De sportbril op sterkte is geen luxe maar voor de echte sporter een noodzaak. Een sportbril beschermt de ogen niet alleen tegen de zon, maar ook tegen wind, vliegjes en stof. Bovendien moet de sportbril onder alle weersomstandigheden zijn werk kunnen doen en is het praktischer als u de glazen van de bril kunt wisselen. Met zonnig weer kiest u dan voor donkere glazen en bij bewolkt weer voor lichtere glazen. De sportbrillen die wij verkopen hebben een goede ventilatie, zodat de glazen tijdens het sporten niet beslaan. De glazen van een sportbril zijn gemaakt van onbreekbaar kunststof (trivex of polycarbonaat). Bij een eventuele valpartij kunnen ze dus nooit versplinteren en uw ogen beschadigen. Sportbrillen en sportbrillen op sterkte: Rudy Project.

Wij zijn dealer van Rudy Project. Deze zijn uitermate geschikt om voor jou op sterkte te worden gemaakt. Zelfs met een leesdeel als het nodig is. Ook goggles voor het skiën kunnen wij voor jou op sterkte maken, zelfs als ze al gebruikt zijn. Voor het op sterkte maken van een sportbril is speciale kennis nodig die wij uiteraard in huis hebben.

 

Impact Anti-chock

27% van alle oogletsels komt voort uit sportongelukken. 40% daarvan betreft kinderen onder de 15 jaar die een gewone bril of contactlenzen dragen. Veel van deze blessures zijn te voorkomen door een aangepaste bril te dragen.

Watersport

Hoe weet je of een masker past en lekdicht is? Plaats je masker tegen je gezicht, adem via de neus en houd je adem is. Als het masker aan je gezicht blijft kleven wanneer je loslaat, is het lekdicht. Een panoramisch masker vergroot het gezichtsveld met 30%. Een transparant gelaatsdeel in silicone verhoogt de lichtinval bij grote dieptes. Een klein volume is aangeraden om lucht te sparen bij het vrij duiken om nutteloos zuurstof verbruik te vermijden ter compensatie van de dieptedruk verschil.

Watersport

Alle modellen voor correctie kunnen ook plano geleverd worden! Alle dioptrieën mogelijk volgens voorschrift dokter.

VENT-CONTROLLER

Geen nevel meer, alleen een kristalhelder zicht. Onze ontluchtingsregelaar is ontworpen om de luchtstroom aan te passen om thermische schokken te verminderen en damp te voorkomen en een perfect zicht en comfortabele ventilatie te garanderen.