GLAZEN

Kan jij wel wat advies gebruiken bij je zoektocht naar een optische bril? Ontdek dan ons ruim aanbod aan verschillende glazen tijdens een bezoek aan onze vestigingen te Aalter of Eeklo. Ons team helpt je graag verder.

Unifocale glazen

Zie je niet goed van veraf? Of heb je net problemen met dichtbij kijken? Enkelvoudige brillen bevatten één sterkte en worden gebruikt om ofwel scherp te zien van veraf of van dichtbij. Voor jou betekent dat een beter totaalzicht, een hogere levenskwaliteit en meer veiligheid.

Draag je je bril voor scherp zicht in de verte, achter het beeldscherm, tijdens het lezen, autorijden of sporten? Bij Optiek Sierens hebben we diverse unifocale glazen aangepast op jouw noden en wensen.

Boek jouw gratis oogtest en zorg ervoor dat je terug scherp ziet!

MAAK EEN AFSPRAAK

Multifocale glazen

Ben je zowel verziend als bijziend? Dan kan een multifocale bril jou helpen. Onze ogen veranderen bij het ouder worden. Dat wilt zeggen dat je ogen bij een oudere leeftijd niet meer zo elastisch zijn. Het wordt steeds moeilijker om te kunnen schakelen tussen dichtbij of ver zien. Hierdoor hebben jouw ogen ondersteuning nodig.

Een multifocale bril geeft je heel wat comfort. Je hoeft niet steeds een andere bril op te zetten, je bespaart een hoop ergernis en ongemak en je kan met dezelfde glazen, op verschillende afstanden, weer scherp beeld krijgen.

Wil jij graag een multifocale bril dragen? Kom dan langs bij ons te Aalter of Eeklo of plan meteen een afspraak in.

Maak een afspraak

Computerglazen

Werk ontspannen met een beeldschermbril van Optiek Sierens. Een computerbril is een bril die een helder en rustig zicht geeft op beeldschermafstand. Zo heb je een meer ontspannen zithouding en verklein je de kans op vermoeide ogen of hoofd-, schouder- en nekpijn.

Een computerbril is aan te raden bij mensen die meer dan 2 uur per dag achter een computerscherm zitten. In ons aanbod hebben we IZIPIZI. Een hip en trendy merk dat betaalbare computerbrillen aanbiedt.

Mag het wat meer zijn? Dan hebben wij eveneens de Rolls-Royce van de computerbrilglazen in ons gamma.

Benieuwd waar jij nood aan hebt? Ontdek dan ons aanbod tijdens een bezoek aan onze vestigingen te Aalter of Eeklo.

Maak een afspraak

MiYOSMART-glazen

MiYOSMART is een veilige en doeltreffende oplossing voor de behandeling van myopie bij kinderen.

Bijziendheid, oftewel myopie, is een wereldwijd groeiend probleem. Daarom heeft HOYA de MiYOSMART glazen ontwikkeld. Deze glazen kunnen toenemende bijziendheid bij kinderen doeltreffende behandelen.

MiYOSMART glazen zien er net uit als standaard enkelvoudige brillenglazen. Het materiaal van de glazen is licht, dun, schokbestendig en biedt UV-bescherming.

MiYOSMART is eenvoudig aan te passen, net als gewone enkelvoudige brillenglazen. Er zijn geen beperkingen in de montuurkeuze.

Maak een afspraak

EnRoute-glazen

Heb je tijdens het autorijden regelmatig last van hinderlijke reflecties of het verblindend licht van tegenliggers? Ga veilig de weg op met de unifocale en multifocale EnRoute-glazen van HOYA.

Ben je een beroepschauffeur? Dan hebben we ook HOYA Vision EnRoute Pro in ons gamma. Naast de talrijke voordelen van de klassieke EnRoute brillenglazen, heeft deze PRO-variant ook een contrastverhogende filter die zorgt een beter contrast, een betere kleurwaarneming en nog minder schittering.

Ga je ook veiliger de weg op? Ontdek dan ons aanbod bij Optiek Sierens te Aalter en Eeklo. Kom langs of plan een afspraak en ons team helpt je graag verder.

Maak een afspraak
{formbuilder:ODUxNjc=}